Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Wednesday, 22 October 2014

✿ FUN Printed Long Sleeve Tops (Baggy Shirt)

Assalamualaikum..

Seperti yg di janjikan, sis update t-shirt 
yang super gorgeous ni untuk uolls..
Ramai yg dah beli, memang puas hati..
Pendek kate rugi kalau tak beli,
offer murah-murah je korang =)

** T-Shirt labuh melepasi punggung
** Free size fit nicely S-XL tau
** Kain cotton lembut,selesa & stretchable

** OPEN FOR RETAIL & WHOLESALE **

Measurement
Shoulder : 42cm
Bust : 48cm
Length : 70cm
Hips : 57cm

RETAIL
1 helai : RM27 (Postage RM5)
2 helai : RM50 (Postage RM5)
3 helai : RM70 (Free Postage)
4 helai : RM90 (Free Postage)

BORONG (Exclude Postage)
6 helai : RM18 each
12 helai : RM16 each
20 helai : RM14 each
* (Free 1 helai)

























































Berminat nak order? Ada 3 cara ya :

--> Sms / Whatsapp - 018-294 9799 <--
--> Pm di FB - Qaseh Sayra De'Gallery <--
--> Isi ORDER FORM dibawah <--

0 comments:

Post a Comment