Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Thursday, 26 April 2012

✿Clearance Sales Kembali..!!

A S S A L A M U A L A I K U M  W.B.T

Salam Jumaat Darlings.. :)
CLEARANCE STOCK SALES..
CEPAT GRAB SEBELUM HABIS YE..
SEMUA DI JUAL PADA HARGA TERENDAH..!!

- AVAILABLE -

* Last Piece - Turqoise Colour Only

- AVAILABLE -
Reject Stock.. Ade benang tertarik kat blakang.. SOLD OUT
Yg Shocking Pink sahaje ye.. - AVAILABLE -


** BERMINAT? SILA ISI FORM YEE...
PADA YG NAK URGENT, SILA SMS DIRECT KAT 
SARAH (017-2942919) ..

Monday, 2 April 2012

✿ Hijab Chiffon Dania (Free Brooch)


UPDATE TERBARU !!
Hijab 2 Layer ni memang menarik & cantik
sgt2.. Tak tipu! heee... :)
Klu sblm ni Sarah keluarkan yg jenis plain,
tapi yg ni bercorak..
corak semua gorgeous2 belake..
Jom grab satu.. :)

Material : 2 Layer Chiffon + Thai Silk Awning
Size : M
Ukuran Dagu ke Bawah : 40 - 43cm

PRICE : RM 48.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM 45.00 SEHELAI )

Semua cantik-cantik !! :)

Red Black
- SOLD OUT -
Hazel Brown + Black
- SOLD OUT -
Purple + Black
If pakai without brooch pun cantik juge.. :)
- SOLD OUT -
Red + Black II
- SOLD OUT -
Purple + Black II
 - SOLD OUT -
Hazel Brown + Black II
* REJECT STOCK
 Refer this link http://qasehsayradegallery.blogspot.com/2012/04/clearance-sales-kembali.html
Blue + Black
 - SOLD OUT -
Red + Black III
- SOLD OUT -
Dark Brown + Black
- SOLD OUT -
Dark Blue + Black
- SOLD OUT -


* BERMINAT? ISI FORM K.. :)
NO BACKOUT BUYER PLEASE !!