Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Thursday, 8 December 2011

✿ Hijabs Qisya Twist Ekslusif ✿


UPDATE EKSLUSIF !! Hijab Twist memang cantik sgt2.. Material kain dari material 
yang kebanyakkan diguna oleh butik mewah (contoh cam Pearl Haya), tapi kami jual dlm harga yg sangat SUPERB ! hhee.. Jangan risau, walaupun hijab ni nmpak labuh, tetapi boleh di adjust & di tarik kebelakang mengikut keselesaan & saiz tubuh anda.. 
Juga boleh di twist ke kiri & ke kanan.. 
Stok Amat Limited.. :D

HIGH QUALITY BABY COTTON + LACE & CHIFFON
JAHITAN KEMAS, SELESA DI PAKAI

Material : Original Korea Lycra
Size : Free Size

NO BACKOUT BUYER PLEASEEEE...


PRICE : RM 58.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM 54.00 SEHELAI )

 HQT 01
Dark Brown + Beige Chiffon
- Sold Out -

 HQT 02
Dark Grey + Black Chiffon
- Sold Out -

 HQT 03
Dark Grey + White Chiffon
- Sold Out -

 HQT 04
Dark Brown + White Chiffon
- Sold Out -

 HQT 05
Dark Brown + White Lace
- Sold Out -

* NOTE : Berminat untuk order? Sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie.. :)


Wednesday, 7 December 2011

✿ Hijabs Ala-Arianni Thai Silk (Batch III) BEST SELLER 2011✿



UPDATE TERBARU !! Yang ni Koleksi Best Seller 2011.. :)
Ada 10 corak yg cantik-cantik belaka.. Material kain sangat ringan, lembut & tidak luntur..
Dapatkan sehelai utk koleksi hebat anda ye..
Berminat, terus isi form selengkapnya ye.! :)

HIGH QUALITY KOREA LYCRA (TIDAK BERKILAT)
JAHITAN KEMAS (TANPA AWNING), SELESA DI PAKAI

Material : Original Korea Lycra
Size : M
Ukuran Dagu ke Bawah : 43 - 45cm

PRICE : RM 35.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM 32.00 SEHELAI )

HAT 15
Dark Brown + Turqoise Flower
- Sold Out -

HAT 16
Black + Abstrac Flower
- Sold Out -

HAT 17
Pink Purple
- Sold Out -

HAT 18
Blue Green Flower
- Sold Out -

HAT 19
Purple White
- Sold Out -

HAT 20
Blue + Turqoise Abstrac
- Sold Out -

HAT 21
Sweet Pink Flower
- Sold Out -

HAT 22
Blue Green Flower II
- Sold Out -

HAT 23
Pinky Abstrac
- Sold Out -

HAT 24
Dark Brown + Small Turqoise Flower
- Sold Out -

* NOTE : Berminat untuk order? Sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie.. :)


✿ Syria Arab Dyna Ropol (Batch II) Korea Cotton ✿



UPDATE TERBARU DEC 2011 !! Kali ni restock Syria Arab Dyna yang ropol-ropol tu.. 
Sangat comel & ekslusif ye.. Kali ni ada banyak pilihan kaler, so mane yg berkenan
di hati tu, just grab je ye..hee.. :)


100% KOREA COTTON + ROPOL CHIFFON
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : Korea Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm (Dari dagu ke bawah)

PRICE : RM 45.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM42.00 SEHELAI )
 SADY 09
Hazel Brown
- Sold Out -
SADY 10
Lovely Maroon
- Sold Out -
 SADY 11
Darkest Brown
- Sold Out -
 SADY 12
Red Diva
- Sold Out -

 SADY 13
Sweet Grey
- Sold Out -

 SADY 14
Drak Green
- Sold Out -

SADY 15
Sweet Beige
- Sold Out -

 SADY 16
Mustard Yellow
- Sold Out -

 SADY 17
Dark Blue
- Sold Out -

 SADY 18
Lovely Grey
- Sold Out -

* NOTE : Berminat untuk order? Sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie.. :)
 
 

Hijabs Leesya Velvet Awning (Batch II)


 Gud Morning sweetie.. Restock Hijabs Leesya Awning Velvet yg sangat gorgeous tu ye... :)
Pada mana-mana yg terlepas order hari tu boleh la dapatkan cepat ye.. Stok memang sgt terhad..
So, klu betul2 berminat nak order, terus je isi form ye.. :)

100% KOREA COTTON + VELVET AWNING
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : Korea Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm (Dari dagu ke bawah)
PRICE : RM 45.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM42.00 SEHELAI )

HLVV 05
Brownish
- Sold Out -
 HLVV 06
Pink Diva
- Sold Out -

HLVV 08
Shocking Red
- Sold Out -
 
HLVV 08
Dark Blue
- Sold Out -

 HLVV 09
Dark Grey
- Sold Out -

 HLVV 10 
Dark Brownish
- Sold Out -

 HLVV 11
Red Chili
- Sold Out -

HLVV 12
Dark Coco
- Sold Out -

 HLVV 13
Light Grey
- Sold Out -

 HLVV 14
Mystic Black
-- Sold Out -

* NOTE : Berminat untuk order? Sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie.. :)