Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 2 December 2011

Syria Arab Alia (Cloth Cotton)


Selamat pagi sweetie.. Pagi ni ada NEW ARRIVAL stok.. Haa.. Syria Arab Alia yg sgt2 cantik coraknye & gorgoeus ! Jahitan kemas & memang selesa di pakai.. Pilihan corak memang tak banyak, stok pula terhad.. Do, dapatkan lah sehelai utk koleksi hebat anda !!  :)

100% CLOTH COTTON
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : Cloth Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm (Dari dagu ke bawah)


PRICE : RM 33.00 sehelai
(Beli 2 helai & ke atas, pada RM 30.00 sehelai.. Berbaloi-baloi..)

 Code : SAL 01
Flower Pink Brown
- Sold Out -

 Code : SAL 02
Abstrac Flower Purple Pink
- Sold Out -

 Code : SAL 03
Lovely Blue Pink Flower
- Sold Out -

 Code : SAL 04
Sweet Black Flower
- Sold Out -

Code : SAL 05
Black Polka Brown
- Sold Out -

* Note :  Berminat nak order? Sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie :)

 

0 comments:

Post a Comment