Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 25 November 2011

Hijabs Ala-Arianni Printed Thai Silk Awning

UPDATE TERBARU ! Design ni memang 100% same cam koleksi butik Arianni ye, cume tak semahal Arianni..hehe.. Material lycra korea yg tak berkilat & sejuk di pakai .. Ada banyak corak2 menarik yg mesti u all miliki tau..heeee... Bagi yg tak pernah mencube pakai kain lycra tu, boleh try yg ni tau, gerenti puas hati coz material memang high quality.. Dapatkan cepat sweetie! =)

KOREA LYCRA (HIGH QUALITY) + THAI SILK AWNING
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI


Material : High Quality Korea Lycra
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah

PRICE : RM 35.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 32.00 sehelai)
  Code : HAT 01 I
White + Black Abstrac
- Sold Out -
 Code : HAT 02
White + Black Abstrac II
(Yg ni depannye same cam kat atas,belakang je berbeza sikit :)
- Sold Out -
 Code : HAT 02 
White + Blue Abstrac
- Sold Out -


 Code : HAT 03 
White + Pink Flower
- Sold Out -
 Code : HAT 05 
Abstrac Green
- Sold Out -

 Code : HAT 06 
Grey + Black Abstrac
- Sold Out -

 Code : HAT 07 
Yellow Brown Abstrac
- Sold Out -
 Code : HAT 08 
Brown Yellow Batik
- Sold Out -
 Code : HAT 09 
White + Red Butterfly
- Sold Out -
 Code : HAT 10 
Blackest Pink Flower
- Sold Out -

* Untuk order, isi je form kat atas ye.. =)


0 comments:

Post a Comment