Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 25 November 2011

Hijabs Leesya Velvet Awning (Korea Cotton)

Salam & Selamat Pagi sweetie.. :)
UPDATE TERBARU ! Hijabs ni dari material high quality cotton, so memang sangat sedap pakai tau.. Design memang sgt simple & nice.. & yg penting awning nye tu sgt ekslusif okey, Velvet gitu..hehe.. Kaler & stok memang tak byak..dpatkan la segera ye...heee..


SOFT KOREA  COTTON + AWNING VELVET
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : 100% Soft Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah

PRICE : RM 45.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 42.00 sehelai)

 Antara koleksi nye.. :)


Code : HLVV 01
Mustard Brown
- Sold Out -


Code : HLVV 02
Dark Green
- Sold Out -


Code : HLVV 03
Brownish
- Sold Out -


Code : HLVV 04
(Yg ni lain sikit ye.. Awning nye sulam.. Cantik sgt.. :)
Greenish
- Sold Out -



* Untuk order, sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie..  =)


0 comments:

Post a Comment