Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 11 November 2011

Syria Arab Sulam Qaseh Ropol

Salam skali lagi dear.. :)
Okeh..Syria Arab Qaseh Ropol ni same je design awning yg cam batch lepas, cume yang special nya tu ade ropol polka dot yang kiut-miut kat bawahnye.. Serius cantik ! :)
Then material kain Korea Cotton yg sangat soft & selesa.. 
Rugi kalau tak beli..hehe

100% KOREA COTTON MATERIAL
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : 100%
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah
Tips : Hanya rendam ke dalam air sabun

PRICE : RM 55.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 52.00 sehelai)
 
SAQR 01
Purple Ribena
- Sold Out -

 SAQR 02
Red Maroon
- Sold Out -
SAQR 03
Sweeties Black
- Sold Out -
 SAQR 04
Lovely Purple
- Sold Out -
 SAQR 05
Soft Green
- Sold Out -
 SAQR 06
Mustard Yellow
- Sold Out -

P/s : Berminat? Jgn lupe isi order form kat atas tu ye..Thanks :)


0 comments:

Post a Comment