Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 25 November 2011

Syria Arab Feena Sulam & Ropol Ekslusif

UPDATE TERBARU ! Syria Arab ni same cam batch lepas, cume ropolnye di tengah.. Sgat ekslusif & comel tau.. Nampak cam mahal je kan? heheee.. Yg sgt cantik tu, awning sulam nye.. Gorgeous gitu.. =)  Yang ni pun stock memang limited ye, so GRAB FAST !


100%  SOFT COTTON + AWNING SULAM EKSLUSIF
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI


Material : 100% Soft Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah

PRICE : RM 45.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 42.00 sehelai)
 Antara koleksi ekslusif nye.. :)

Code : SAF 01
Sweeties Brown
- Sold Out -

Code : SAF 02
Sugar Pink I
- Sold Out -
  Code : SAF 03
Blue Greeny
- Sold Out -
  Code : SAF 04
Dark Coco
- Sold Out -
  Code : SAF 05
Soft Maroon
- Sold Out -
  Code : SAF 06
Lovely Brown
- Sold Out -
  Code : SAF 07
Sugar Pink II
- Sold Out -
  Code : SAF 08
Mystic Blue
- Sold Out -

* Untuk order, sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie..  =) 

0 comments:

Post a Comment