Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 25 November 2011

Hijabs Ala-Arianni Printed Thai Silk Awning

UPDATE TERBARU ! Design ni memang 100% same cam koleksi butik Arianni ye, cume tak semahal Arianni..hehe.. Material lycra korea yg tak berkilat & sejuk di pakai .. Ada banyak corak2 menarik yg mesti u all miliki tau..heeee... Bagi yg tak pernah mencube pakai kain lycra tu, boleh try yg ni tau, gerenti puas hati coz material memang high quality.. Dapatkan cepat sweetie! =)

KOREA LYCRA (HIGH QUALITY) + THAI SILK AWNING
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI


Material : High Quality Korea Lycra
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah

PRICE : RM 35.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 32.00 sehelai)
  Code : HAT 01 I
White + Black Abstrac
- Sold Out -
 Code : HAT 02
White + Black Abstrac II
(Yg ni depannye same cam kat atas,belakang je berbeza sikit :)
- Sold Out -
 Code : HAT 02 
White + Blue Abstrac
- Sold Out -


 Code : HAT 03 
White + Pink Flower
- Sold Out -
 Code : HAT 05 
Abstrac Green
- Sold Out -

 Code : HAT 06 
Grey + Black Abstrac
- Sold Out -

 Code : HAT 07 
Yellow Brown Abstrac
- Sold Out -
 Code : HAT 08 
Brown Yellow Batik
- Sold Out -
 Code : HAT 09 
White + Red Butterfly
- Sold Out -
 Code : HAT 10 
Blackest Pink Flower
- Sold Out -

* Untuk order, isi je form kat atas ye.. =)


Syria Arab Feena Sulam & Ropol Ekslusif

UPDATE TERBARU ! Syria Arab ni same cam batch lepas, cume ropolnye di tengah.. Sgat ekslusif & comel tau.. Nampak cam mahal je kan? heheee.. Yg sgt cantik tu, awning sulam nye.. Gorgeous gitu.. =)  Yang ni pun stock memang limited ye, so GRAB FAST !


100%  SOFT COTTON + AWNING SULAM EKSLUSIF
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI


Material : 100% Soft Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah

PRICE : RM 45.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 42.00 sehelai)
 Antara koleksi ekslusif nye.. :)

Code : SAF 01
Sweeties Brown
- Sold Out -

Code : SAF 02
Sugar Pink I
- Sold Out -
  Code : SAF 03
Blue Greeny
- Sold Out -
  Code : SAF 04
Dark Coco
- Sold Out -
  Code : SAF 05
Soft Maroon
- Sold Out -
  Code : SAF 06
Lovely Brown
- Sold Out -
  Code : SAF 07
Sugar Pink II
- Sold Out -
  Code : SAF 08
Mystic Blue
- Sold Out -

* Untuk order, sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie..  =) 

Hijabs Leesya Velvet Awning (Korea Cotton)

Salam & Selamat Pagi sweetie.. :)
UPDATE TERBARU ! Hijabs ni dari material high quality cotton, so memang sangat sedap pakai tau.. Design memang sgt simple & nice.. & yg penting awning nye tu sgt ekslusif okey, Velvet gitu..hehe.. Kaler & stok memang tak byak..dpatkan la segera ye...heee..


SOFT KOREA  COTTON + AWNING VELVET
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : 100% Soft Cotton
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah

PRICE : RM 45.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 42.00 sehelai)

 Antara koleksi nye.. :)


Code : HLVV 01
Mustard Brown
- Sold Out -


Code : HLVV 02
Dark Green
- Sold Out -


Code : HLVV 03
Brownish
- Sold Out -


Code : HLVV 04
(Yg ni lain sikit ye.. Awning nye sulam.. Cantik sgt.. :)
Greenish
- Sold Out -



* Untuk order, sila isi form kat atas ye.. Thanks sweetie..  =)


Thursday, 24 November 2011

Next Update... Stay Tune ! =)

Salam semua.. Dah lame rase xupdate..hehee.. Lately memang bz memanjang.. :)
Ada update terbaru tau! Cantik kn? Heee...tapi macam biase, stok memang limited.. Jadi, rajin-rajinla refresh
blog utk tengok update terbaru yee.... love korang ! :)

Ni antara stok terbaru QS.. Tunggu....





Friday, 11 November 2011

Syria Arab Sulam Qaseh Ropol

Salam skali lagi dear.. :)
Okeh..Syria Arab Qaseh Ropol ni same je design awning yg cam batch lepas, cume yang special nya tu ade ropol polka dot yang kiut-miut kat bawahnye.. Serius cantik ! :)
Then material kain Korea Cotton yg sangat soft & selesa.. 
Rugi kalau tak beli..hehe

100% KOREA COTTON MATERIAL
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : 100%
Size : M
Ukuran : 45cm kebawah
Tips : Hanya rendam ke dalam air sabun

PRICE : RM 55.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 52.00 sehelai)
 
SAQR 01
Purple Ribena
- Sold Out -

 SAQR 02
Red Maroon
- Sold Out -
SAQR 03
Sweeties Black
- Sold Out -
 SAQR 04
Lovely Purple
- Sold Out -
 SAQR 05
Soft Green
- Sold Out -
 SAQR 06
Mustard Yellow
- Sold Out -

P/s : Berminat? Jgn lupe isi order form kat atas tu ye..Thanks :)


Syria Arab Dyna Ropol (Korea Cotton)

Salam & Selamat petang sweetie semua.. :)
Update kali ni, tudung terbaru Syria Arab Dyna Ropol yang sangat GERGOUS ya ! 
Tak lupe juga kain nye memang sangat selesa tau, cotton lembut & sedap di pakai..
Di datangkan dengan kaler-kaler yg tersangat la sweet.. So, memang rugi la 
kalau u all tak grab sehelai coz stock memang limited..Jom ! 

100% KOREA COTTON MATERIAL
JAHITAN KEMAS & SELESA DI PAKAI

Material : 100%
Size : S/M
Ukuran : 45cm kebawah
Tips : Hanya rendam ke dalam air sabun

PRICE : RM 48.00
(Beli 2 helai & keatas, pada RM 45.00 sehelai)

 SADY 01
Soft Purple
- Sold Out -
 SADY 02
Brownish
- Sold Out -

SADY 03
Sweet Purple
- Sold Out -
 
SADY 04
Mustard Brown
- Sold Out -

SADY 05
Red Diva
- Sold Out -

SADR 06
Greyish Brown
- Sold Out -

SADY 07
Greenish
- Sold Out -

SADY 08
Sweet Green
- Sold Out -



** Berminat? Sila isi order form yang di atas ye.. Thanks :)