Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Thursday, 13 September 2012

✿ Chiffon 3-Layers (Limited)

A S S A L A M U A L A I K U M

Dah lame Sarah tak update chiffon berlayer2 kan?
Yg edisi kali ni, memang gojes sgt2 corak leopard
nya ! Memang rugi klu tak grab selai ni..
'Must Have Collections'.. =)

HARGA PENGENALAN :
RM 39 SEHELAI
(BUY 2 PCS KE ATAS, RM37 / PC)

CTL-01Sold Out
CTL-02Sold Out
CTL-03Sold Out
CTL-04
Sold Out
CTL-05Sold Out
CTL-06Sold Out
CTL-07
Sold Out
CTL-08Sold Out
CTL-09Sold Out
CTL-10Sold Out
CTL-11Sold Out
CTL-12Sold Out
CTL-13Sold Out
CTL-14Sold Out
CTL-15
Sold Out  
CTL-16Sold Out
CTL-17Sold Out
CTL-18Sold Out

 * Untuk order, jangan lupe isi form 
  kat bahagian bawah ye.. Thanks :)

0 comments:

Post a Comment