Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Tuesday, 14 October 2014

✿ Alohaaaa...

Assalamualaikum semua...

Ya Allah, bersawang dah blog ni..hehe
Mintak maappp..
Sis tak sempat nak update blog since sibuk kat FB je :)
Okay, mulai harini sis nak aktifkan semula blog ni..
(Huhh..semangat tak?hihi)

NEXT UPDATE ---> 
FUN RPINTED COTTON TOPS
(Murah2 je..Comel2 je..tungguuuu)

Owh ya, korang yang ade akaun IG tolong follow sis ya..
Tenkiu so much :)

LIKE FB : Qaseh Sayra De'Gallery
ADD FB : Qaseh Sayra De'Gallery
FOLLOW INSTAGRAM : Qasehsayradegallery


Bye2..

0 comments:

Post a Comment