Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Friday, 10 February 2012

✿ Hijabs Layla Plain Velvet Awning ✿


Update kali ni Hijabs Plain Velvet Awning yang sgt sweet & simple..
Senang nak match dgn baju samada gaya kasual 
atau santai.. Kaler semua cantik2 belaka..
Jom dapatkan selai.. =)

SPECIAL PRESENT : 1 x BROOCH JURAI GORGEOUS 
(DENGAN SETIAP PEMBELIAN)
Cepat dptkan nya.. limited time je tau !  :)


HIGH QUALITY SOFT LYCRA
JAHITAN KEMAS (HARD AWNING), SELESA DI PAKAI

Material : Original Soft Lycra
Size : M
Ukuran Dagu ke Bawah : 43 - 45cm

PRICE : RM 39.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM 35.00 SEHELAI )
  
Light Blue (My favourite..hehe)
- SOLD OUT -
Beige (Sweet color..)
- SOLD OUT -
Cream (i likeee..)
- SOLD OUT -
Soft Pink (cantik sgt2..)
- SOLD OUT -
Greyish Green (Ni pun nice color..)
- BOOKED -
Lovely Blue (Kaler kesukaan ramai..)
- SOLD OUT -
Cream II (Kaler terlaris..)
- SOLD OU T -
Silver Grey (Kaler senang nak match..hehe)
- SOLD OUT -
Denim Blue (Sesuai utk Denim Lovers..:))
- AVAILABLE -
Soft Blue (Sweet di pandang..)
- SOLD OUT -



0 comments:

Post a Comment