Syarat Pembelian (Must Read)

SYARAT PEMBELIAN (MUST READ)
Jika anda ingin memanjangkan tempoh tempahan anda, DEPOSIT diperlukan (Booking 3 hari shj).
Untuk membuat pembelian, sila isi order form dgn lengkap & tandakan '-' pada kotak yg tidak berkenaan. Jika tidak, form anda tidak akan sampai kepada saye.
Setiap bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui EMAIL, MMS atau NOTIFY BY HP NO (Online Banking).
Setiap barang yang dibeli tidak boleh DIPULANGKAN semula ya (kecuali ada kerosakan pd tudung)
Kami tidak akan bertanggungjawab jika parcel anda mengalami kerosakan & hilang semasa dihantar pihak kurier
Tracking no. akan sentiasa di update (klik kt atas) boleh cek di situ..

HAPPY SHOPPING ! ;)

Followers

Jom Follow utk Update Terkini (Isi email anda) ♥

Monday, 20 February 2012

✿ Hijabs Zahrah NurKasih (BATCH II) ✿


RESTOCK !! Oleh kerana Hijabs Nurkasih Zahrah memang mendapat 
sambutan, jadi saye restock lagi hijabs ni dgn kaler2
yg cantik2 belaka..heheee... jadi yg terlepas peluang tu,
boleh grab skrg.. :)


HIGH QUALITY SOFT DENIM
JAHITAN KEMAS (HARD AWNING), SELESA DI PAKAI

Material : Original Soft Korea Denim
Size : M
Ukuran Dagu ke Bawah : 43 - 45cm
WARNING !! Backout Buyer Will Be Blacklist !!

PRICE : RM 58.00 SEHELAI
( BELI 2 HELAI & KE ATAS, RM 55.00 SEHELAI )

Soft Brown (Jatuh cinta kali pertama pandang kaler ni..ngeee)
Code : ZN09A (Ropol Dark Brown)  
- SOLD OUT -
Code : ZN09B (Ropol Soft Brown)  
- SOLD OUT -

Sweet Brown (Cantik betulll....)
- SOLD OUT -

Greeny Gold (Cun sgt kaler ni...)
- SOLD OUT -
Merah Purple (Limited Kaler....cantikk..)
Code : ZN10A (Ropol Brown) 
- SOLD OUT -
Code : ZN10B (Ropol White Dot)  
- SOLD OUT -


Dark Brown (Kaler Cun..:)
- SOLD OUT -

Ni ada satu helai Hijabs Ardini..hehe..

Orange Brown (Kaler feveret..)
- SOLD OUT -

* NOTE : KLU NAK ORDER SILA ISI FORM KAT ATAS YEE... NO BACKOUT BUYER PLEASEEEE..=)


0 comments:

Post a Comment